You cannot place a new order from your country. United States

Cele mai vandute

pe pagina
1 Opinii

Model simplu foarte confortabil

0 Opinii

Acest tensiometru mecanic cu manometru la para cu un tub va permite sa monitorizati tensiunea arteriala usor si eficient.

0 Opinii

Termometru digital cu varf flexibil Elecson care poate fi utilizat pentru masurarea temperaturii orale, axilare si rectale.

Pret redus!
2 Opinii

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Elecson EL009 este un dispozitiv compact, portabil si usor (sub 500 grame) conceput pentru administrarea eficienta a medicatiei si indicat in tratamentul astmului, alergiilor si altor probleme respiratorii.

Pret redus!
1 Opinii

Stetoscop capsula simpla, special pentru masurarea tensiunii arteriale, acesta se introduce usor sub manseta tensiometrului.

0 Opinii

Linia de saboti din gama GOLDENFIT este conceputa pentru toate mediile profesionale

0 Opinii

Destinati industriei alimentare, farmaceutice sau spitalelor, ideal pentru utilizarea de catre medici, asistente medicale in cabinete medicale, spitale, policlinici, etc.

0 Opinii

Termometrul digital cu infrarosu pentru ureche IR-04MT detecteaza radiatia infrarosie emisa de corpul uman, iar rezultatele sunt calculate de catre micro-controlerul din interiorul dispozitivului pentru a estima temperatura corpului.

Pret redus!
0 Opinii

HS401G - Ciocan reflexe cu ac si periuta Elecson 

0 Opinii

Tensiometru electronic pentru brat testat clinic (conform protocol British Hypertension Society BHS A/A). Acest tensiometru electronic este usor de utilizat care ofera in acelasi timp si o masurare precisa a tensiunii arteriale.

0 Opinii

Dispozitivul cu aerosoli “Pingo” este ideal pentru tratarea sau ameliorarea afectiunilor sistemului respirator la copii. Designul atractiv al aparatului de aerosoli - un pinguin simpatic - face din “Pingo” un prieten simpatic.

0 Opinii

122 - Manseta tensiometre mecanice cu inel

Afisare 21 - 40 din 173 produse