You cannot place a new order from your country. United States

Cum cumpar?

NEOMED SRL vinde online produsele sale prin intermediul acestui magazin virtual elecson.ro.


Adaugarea produselor in comanda se face prin apasarea butonului "Adauga in cos". Presupunem ca in prealabil ati selectat, dupa caz, marimea, culoarea si numarul de produse pe care doriti sa le comandati. Dupa adaugarea in comanda a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizare comanda" si parcurgerea pasilor simpli descrisi in pagina de comanda


Comanda telefonica

Telefonand la 0359.808.111, 0359.808.999, 0773.808.999, 0731.016.702, un angajat al firmei NEOMED SRL va prelua comanda dvs. si detaliile acesteia.

Notificarea primita (electronic sau telefonic) de catre client, dupa efectuarea comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Acceptarea comenzii de catre elecson.ro se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (prin telefon) sau electronica (prin e-mail) din partea elecson.ro catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Elecson.ro nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoare contractuala.

Pentru motive justificate, elecson.ro isi rezerva dreptul sa modifice cantitatea produselor din comanda. Daca se intervine la modificarea cantitatii produselor din comanda, elecson.ro va anunta clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de catre acesta la efectuarea comenzii si va returna suma achitata.


Livrare

Produsele se expediaza prin curier rapid pe intreg teritoriul Romaniei. Inaintea livrarii, clientul este contactat telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea detaliilor legate de intrarea in posesia produselor comandate. Intervalul de livrare este de obicei 24-48 ore in orice oras din tara.


Modalitati de plata

1. Ramburs - Plata la destinatie

2. Plata prin OP:
Beneficiar SC Neomed SRL,
CIF: RO8728108,
Sediu: Oradea, Str. Horea, Nr. 1.
in conturile SC NEOMED SRL:
Banca: BCR Oradea ->Cont: RO33 RNCB 0032 0464 9682 0001
Banca: BRD Oradea ->Cont: RO09 BRDE 050S V321 1117 0500
Banca: Trezoreria Oradea ->Cont: RO63 TREZ 0765 069X XX00 2702

3. Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

4. Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi
Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania:
Platiti cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul http://elecson.ro si beneficiati de:

pana la 12 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegeti plata in rate
0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegeti plata integrala
perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati, etc.)

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu aveti inca ? Aplicati acum pentru un card de cumparaturi Star:
- in orice unitate Banca Transilvania
- online pe www.starbt.ro
- telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom


Prin card de credit emis de Alpha Bank:
“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul dvs. de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplicati, sa programati in avans sau sa faceti rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa solicitati plata bunurilor cu cardul dvs. de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platiti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - puteti folosi plata in rate ori de cate ori doriti in limita liniei de credit aferenta cardului dvs. Pe masura ce rambursati ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul dvs. de card.

Libertate - sunteti liber sa folositi plata in rate in orice magazin partener; aveti libertatea sa alegeti numarul de rate care vi se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar va va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platiti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa puteti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul dvs. curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”


Inainte de a face o comanda telefonica,va rugam sa tineti seama de urmatoarele:
- este posibil ca reteaua sa fie ocupata sau, din motive obiective, sa nu poata raspunde nimeni;
- asigurati-va ca produsele pe care doriti sa le comandati sunt in acest moment in stoc;
- este posibil ca in afara intervalului orar 9.00-17.00 sa nu puteti efectua o comanda telefonica;
- produsele comandate pana la ora 15 si confirmate vor fi expediate in aceeasi zi lucratoare.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati prin e-mail: comenzi@neomed.ro sau prin telefon: 0359.808.111, 0359.808.999, 0773.808.999, 0731.016.702