You cannot place a new order from your country. United States

Cele mai vandute

pe pagina
4 Opinii

Aparatul de aerosoli este indicat in administrare eficienta a medicatiei, in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii. Acest aparat este ideal pentru toate varstele.

1 Opinii

Administrare eficienta a medicatiei, ideal pentru toate varstele, usor de transportat, accesorii incluse in pachet culori diferite. Cu o ingrijire si o utilizare adecvata, acest aparat va oferi un tratament de incredere pentru o lunga perioada de timp.

9 Opinii

Aparatul de aerosol Monkey are un design adorabil si prietenos care ii va ajuta pe copii  sa se relaxeze in timpul tratamentului, sporind eficienta terapiei. Acest aparat este recomandat in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii. 

Pret redus!
0 Opinii

HS403 - Garou automat Elecson 

Pret redus!
5 Opinii

Dispozitivul cu aerosoli “Pingo” este ideal pentru tratarea sau ameliorarea afectiunilor sistemului respirator la copii. Designul atractiv al aparatului de aerosoli - un pinguin simpatic - face din “Pingo” un prieten simpatic.  

Pret redus!
1 Opinii

Set compus din tensiometru aneroid standard si un stetoscop capsula simpla. Acest set va permite sa monitorizati cu precizie tensiunea arteriala oferind in acelasi timp confort si simplitate in utilizare.

5 Opinii

 Tensiometru electronic pentru brat inovator si fiabil care ofera o masurare automata a tensiunii arteriale. Acest produs este testat clinic (conform protocol British Hypertension Society BHS A/A).

1 Opinii

Acest tensiometru de brat ofera o masurare automata a tensiunii arteriale la fel de precisa ca cea masurata de doctor. Testat clinic (conform protocol British Hypertension Society BHS A/A).

0 Opinii

Capsula dubla din aliaj zincat proiectata pentru raspuns acustic imbunatatit.  

0 Opinii

Tensiometru mecanic cu manometru la para Shock Proof va ajuta sa masurati cu exactitate si precizie tensiunea arteriala.

0 Opinii

Manometrul robust si precis are pe spate un clips pentru atasarea pe manseta, oferind confort si simplitate in utilizare.

1 Opinii

Forma prietenoasa a aparatului de aerosoli - un dinozaur simpatic - il va ajuta pe copilul dumneavoastra sa se relaxeze in timpul nebulizarii.  

Pret redus!
0 Opinii

Acest model de stetoscop are o capsula dubla pentru o sensibilitate acustica ridicata, pe care utilizatorul o poate inversa, in functie de ceea ce vrea sa auda - frecvente inalte sau joase.

1 Opinii

Produsele au o gama variata de culori si sunt realizate din materiale agreate de normele UE: 100% polyester.

1 Opinii

Model simplu foarte confortabil

2 Opinii

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Elecson EL009 este un dispozitiv compact, portabil si usor (sub 500 grame) conceput pentru administrarea eficienta a medicatiei si indicat in tratamentul astmului, alergiilor si altor probleme respiratorii.

Pret redus!
Afisare 1 - 20 din 99 produse