You cannot place a new order from your country. United States

Aparate aerosoli Exista 7 produse.

Aparate aerosoli
Aparate aerosoli
Aparatele de aerosoli sunt indicate in tratamentul astmului, alergiilor si altor probleme respiratorii. Cu o ingrijire si o utilizare adecvate, aceste aparate de aerosoli va vor oferi un tratament de incredere pentru o lunga perioada de timp, ele putand fi utilizate de adulti si copii. Aparatele cu aerosoli sunt de mai multe feluri, cele mai utilizate fiind nebulizatoarele. Acestea genereaza particule lichide pentru o inhalare usoara si sunt recomandate in cazul bebelusilor sau copiilor deoarece inhalarea medicamentelor se va face prin respiratie normala iar substanta medicamentoasa ajunge direct in plamani, fara sa fie nevoie ca bebelusul sau copilul sa inghita multe siropuri. Tratamentul se poate face si in timpul somnului, mai ales la copii, stiut fiind faptul ca inhalarea de aerosoli este neglijabila la un copil care plange, iar depunerea de aerosoli este cu 74% mai mare la un copil care doarme. Comercializam si nebulizatoare special concepute pentru copii, cu forme prietenoase, gen pinguin, set de constructii pentru copii, masinuta de pompieri, dinozaur, maimuta.
0 Opinii

Aparatul de aerosoli cu model avion este ideal pentru tratarea sau ameliorarea afectiunilor sistemului respirator la copii. Designul atractiv al aparatului de aerosoli face din momentul tratamentului o relaxare.  

Pret redus!
5 Opinii

Dispozitivul cu aerosoli “Pingo” este ideal pentru tratarea sau ameliorarea afectiunilor sistemului respirator la copii. Designul atractiv al aparatului de aerosoli - un pinguin simpatic - face din “Pingo” un prieten simpatic.  

Pret redus!
1 Opinii

Administrare eficienta a medicatiei, ideal pentru toate varstele, usor de transportat, accesorii incluse in pachet culori diferite. Cu o ingrijire si o utilizare adecvata, acest aparat va oferi un tratament de incredere pentru o lunga perioada de timp.

9 Opinii

Aparatul de aerosol Monkey are un design adorabil si prietenos care ii va ajuta pe copii  sa se relaxeze in timpul tratamentului, sporind eficienta terapiei. Acest aparat este recomandat in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii. 

Pret redus!
1 Opinii

Forma prietenoasa a aparatului de aerosoli - un dinozaur simpatic - il va ajuta pe copilul dumneavoastra sa se relaxeze in timpul nebulizarii.  

Pret redus!
4 Opinii

Aparatul de aerosoli este indicat in administrare eficienta a medicatiei, in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii. Acest aparat este ideal pentru toate varstele.

2 Opinii

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Elecson EL009 este un dispozitiv compact, portabil si usor (sub 500 grame) conceput pentru administrarea eficienta a medicatiei si indicat in tratamentul astmului, alergiilor si altor probleme respiratorii.

Pret redus!
Afisare 1 - 7 din 7 produse