You cannot place a new order from your country. United States

Medibottle - Sticluta un sistem eficient de administrare a medicamentelor Mareste

Medibottle - sistem de administrare al medicamentelor pentru bebelusi

MEDIBOTTLE


Descriere

Medibottle - sistem de administrare al medicamentelor pentru bebelusi

Imaginati-va ca bebelusul d-voastra isi ia medicamentul fara a opune nici un fel de rezistenta. Da, exact acest lucru se intampla cu Medibottle. Sistemul Medibottle asigura administrarea unei doze complete, eliminand stresul atat pentru d-voastra cat si pentru bebelus!

Cum funtioneaza:
Pe masura ce copilul d-voastra incepe sa bea din sticla Medibottle, cu apasari scurte ale pistonului seringii veti proiecta „mici tasnituri” de medicament direct in varful tetinei.
Aceste „mici tasnituri” (de aproximativ 5 picaturi de medicament fiecare) sunt inghitite si spalate imediat, papilele gustative neavand timp sa perceapa gustul medicamentului. Asta este si motivul pentru care acest sistem functioneaza!
Procesul de injectare a medicamentului si de inghitire:

 Copilul incepe sa bea lichidul din sticla Medibotle. Parintele, sau persoana care se ocupa de ingrijirea copilului apasa pistonul seringii pentru a impinge o doza foarte mica de medicament sau de supliment nutritiv direct in varful tetinei. (Fig. 1)
Astfel, laptele sau orice alt lichid preferat de copil se va afla in permanenta in spatele medicamentului din tetina. (Fig. 2)
La urmatoarea inghititura a copilului, medicamentul este inghitit si spalat imediat de lichidul din sticla. Bebelusul nu simte decat gustul lichidului cu care este obisnuit, fara a detecta si prezenta medicamentului. (Fig. 3)

 

        Bebelusul inghite cateva inghitituri din bautura sa preferata inainte ca parintele sau sau persoana care se ocupa de ingrijirea acestuia sa apese din nou pistonul seringii pentru a administra o noua doza de medicament. Prin acest sistem se adminstreaza 5 ml (o lingurita) de medicament in aproximativ 60 de secunde.
        Medibottle este foarte usor de folosit…

 

Umpleti seringa cu o doza din medicamentul/suplimentul nutritiv dorit.
Introduceti seringa in sticla Medibottle.
Incepeti procesul de injectare si de inghitire.
Plunger = piston
Barrel grips – dispozitivele de apucare ale cilindrului seringii
Oral dispenser barrel – cilindru seringa dozatoare
Sleeve – orificiu interior
Sleeve tip – varful orificiului
Collar – guler
Nipple – tetina
       Dozarea medicamentului cu ajutorul Medibottle
Permiteti-i copilului sa inceapa sa bea lichidul sau preferat din sticla.
 ”mica tasnitura” = 5 picaturi de medicament
        Apasati cu o miscare scurta si ferma pistonul seringii dozatoare pentru a produce o „tasnitura mica” (de aproximativ 5 picaturi) la fiecare 1 pana la 4 inghitituri, in functie de cat este copilul de dispus sa continue sa bea din sticla.
        Cantitatea de medicament
       1 mL = 6 tasnituri
       2 mL = 12 tasnituri
       3 mL = 18 tasnituri
       4 mL = 24 tasnituri
       5 mL = 30 tasnituri
        Dozarea tasniturilor in functie de raspunsul bebelusului/ritmul de supt va face sa nu intervina dilutia medicamentului in sticla.
       Modalitatea de incarcare a dozatorului
1. Introduceti adaptorul pentru sticla in sticla de medicament sau vitamine apasandu-l ferm in jos pentru a se inchide etans.
2. Introduceti seringa dozatoare in adaptor. Intoarceti sticla cu capul in jos si apoi trageti incet pistonul pentru a umple seringa dozatoare.
3. Umpleti pana la linia corecta de pe cilindrul seringii. Asigurati-va ca nu ati prins si bule de aer in interiorul seringii.
4. Intoarceti inapoi sticla in pozitie dreapta si scoateti seringa din adaptor.
5. Pastrati medicamentele in conformitate cu instructiunile producatorului.
        Ce e bine sa stiti atunci cand utilizati Medibottle
        Nu incalziti sticla in cuptorul cu microunde. Se pot crea in interior portiuni fierbinti de lichid care pot sa dauneze copilului!
Este interzisa introducerea in cuptorul cu microunde a medicamentelor si a vitaminelor.
        Adaptorul pentru sticla nu este sigur pentru copii. Inlocuiti-l dupa fiecare utilizare cu capacul original al sticlei si nu lasati medicamentele la indemana copiilor.
        Pentru a preveni posibilele pericole de sufocare, verificati tetina inainte de fiecare utilizare si daca prezinta urme de uzura, inlocuiti-o!
        Modalitatea de curatare a Medibottle
Spalati toate componentele cu apa calda si sapun dupa fiecare utilizare. Aveti grija sa nu ramana resturi de medicamente in sticla pentru perioade lungi de timp deoarece aceste se vor curata cu dificultate.
Nu fierbeti si nu spalati in masina de spalat vase la o temperatura foarte ridicata deoarece materialul fara BPA (bisphenol A) se va deforma.
        Specificatiile Medibottle
        Corespunde normelor FDA si CE;
Capacitate lichid 100 mL (3.25 oz);
Sunt compatibile Seringile dozatoare Exacta-Med® 5 mL

Specificatii

Garantie persoane fizice:2 ani
Tip produs:sticluta

Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Medibottle - sistem de administrare al medicamentelor pentru bebelusi

Medibottle - sistem de administrare al medicamentelor pentru bebelusi

Medibottle - Sticluta un sistem eficient de administrare a medicamentelor