You cannot place a new order from your country. United States

Tensiometre mecanice Exista 6 produse.

Tensiometre mecanice
Tensiometre mecanice
Tensiunea arteriala reprezinta presiunea pe care sangele o exercita asupra peretilor vaselor de sange. In cazul in care nu se specifica altceva, tensiunea arteriala se refera la tensiunea arteriala sistemica. Tensiunea sistolica este definita ca presiunea maxima din artere in timpul ciclului cardiac, iar tensiunea diastolica este presiunea minima (la faza de repaus a ciclului cardiac). Un tensiometru este format dintr-o pompa de mana, o unitate care afiseaza valoarea tensiunii arteriale si o manseta gonflabila care se infasoara de obicei in jurul bratului unei persoane. Se foloseste, de asemenea, un stetoscop in combinatie cu tensiometrul pentru a auzi sunetele tensiunii arteriale.
0 Opinii

122 - Manseta tensiometre mecanice cu inel

0 Opinii

Manometrul robust si precis are pe spate un clips pentru atasarea pe manseta, oferind confort si simplitate in utilizare.

1 Opinii

Set compus din tensiometru aneroid standard si un stetoscop capsula simpla. Acest set va permite sa monitorizati cu precizie tensiunea arteriala oferind in acelasi timp confort si simplitate in utilizare.

0 Opinii

Acest tensiometru mecanic cu manometru la para cu un tub va permite sa monitorizati tensiunea arteriala usor si eficient.

0 Opinii

Tensiometru mecanic cu manometru la para Shock Proof va ajuta sa masurati cu exactitate si precizie tensiunea arteriala.

Afisare 1 - 6 din 6 produse